5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, küşade gri tonlarından biridir. Bu renk son denli modadır. Özellikle dükkân ve mecra odası dekorasyonu ile giyinme odası karınin yeğleme edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve suret galerisini adidaki kontakdan görebilirsiniz.

Siz de mekân dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine vaziyet bayılmak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge canlılık katarken hem bile yerın aydınlanmasını sağlamlayarak kıpkızıl renk tasarrufı olanaklı kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde takmak kolaylaşıyor. 

Daha erdemli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş vadiı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Oturma odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kadar mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasar çizimına çağcıl bir çekicilik katar.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla natürel ve har bir geçim sağlar. Bu kombinasyon, evinizde erinçli ve hamam bir vasat oluşturur.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bunların müşterek kullanımından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı esnasında intibak enikonu önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde meraklı mekan layihamları bünyelabilir.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu aşırı ve sıcak bir hava yuvarı oluşturmanın yakıcı bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla kıyak bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir revnak katar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda sert yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda şerif ve mazbut bir görünüm elde geçirmek isteseniz bile kolayca kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran beyaz zehir rengi yeğleme kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi dökmek ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans ya da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok ahenk yakalayan renklerden biri yeşildir.

Bu dü renk arasındaki kontrast, ince bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve okkalı aksesuar kullanım ihtiyacını azaltır. Hassaten, sprey boya siyah renge nazaran antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla elan azca karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, daha duraksız bir saha yaratmanız yerine koltukta bulunan gri tonunun detaylarda taraf aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk sandalye kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu peyda etmek ve antrasit koltuk modellerinden ilham gidermek için tıklayın.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine farklılık katar. öteki renklerle uyum zarfında kullanılabilir. Güneş kayran bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir âlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu antrasit gri dekorasyon kabil renklere iye eşyaların bulunmuş olduğu sprey boya mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek karınin ise gri duvar boyası akıllıca bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page